Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

JEDNOHUBKY: Nejlepší víno a Sommelier Moravy

JEDNOHUBKY: Nejlepší víno a Sommelier Moravy

13. 12. 2021 - ČR - Nejlepší víno České republiky pro rok 2022 je ze Bzence. Soutěž Sommelier Moravy ovládly ženy.

NEJLEPŠÍ VÍNO ČESKÉ REPUBLIKY PRO ROK 2022 JE ZE BZENCE

Ve dnech 24. a 25. listopadu proběhlo ve valtickém Centru Excelence finálové hodnocení nejvyšší a největší soutěže vín v České republice. Absolutním šampionem Salonu vín – národní soutěže vín ČR 2022 se stalo víno Chardonnay barrique, EGO No. 97, 2019, výběr z hroznů ze Zámeckého vinařství Bzenec. Vítězné víno se tak tříkolovým systémem hodnocení propracovalo k titulu absolutního šampiona v konkurenci 2402 vín.

SOMMELIERKY OVLÁDLY SOUTĚŽ SOMMELIER MORAVY

V Louckém klášteře ve Znojmě proběhla v předposledním listopadovém týdnu soutěž Sommelier Moravy pořádaná Asociací sommelierů ČR. V sommelierském klání, zaměřeném na vína z Moravy a Čech, nedaly sommelierky svým mužským konkurentům šanci a obsadily první příčky. Mezi juniory zvítězila Kateřina Albrechtová, studentka SŠ Brno Charbulova, mezi profesionály pak Natálie Bordácsová z JustWINE Brno.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz