Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

NOVÁ RESTAURACE VEDLE ARMÁDY SPÁSY

NOVÁ RESTAURACE VEDLE ARMÁDY SPÁSY

20. 01. 2022 - PRAHA - Dalo by se na prstech spočítat kolik nových podniků v době pandemie vzniklo. V nejtěžších chvílích se zrodila hvězda pražských Holešovic.

Kontrast zrodu je zřejmý i na samotné lokalitě. Dříve tzv. Mokřadla se čile probouzí k životu a ze samotné čtvrti se stává luxusní místo pro život. Nová restaurace PRU58 sídlí v Tusarově ulici hned vedle Armády spásy. Lidé na dně, kteří míří do Tusarky jako do Noemovi archy. Neuvěřitelný kontrast, který host zažije při vstupu do restaurace je v českých podmínkách nevídaný.

Restaurace ve světových metropolích jsou na takové extrémy zvyklé ale PRU58 je u nás průkopníkem. Hned u vchodu stojí velký mechový znak Jin a Jang. Symbol dvou částí, které jsou jeden celek. Tma a světlo. Dno a výšiny. Hlad a hojnost. Díky tomu je svět úplný. Aby byla rovnováha dotvořena k dokonalosti, všechny zbytky z restaurace jsou odnášeny do Armády spásy.

Každý týden od úterý do pátku se mění lunch menu. Týdenní nabídka, která je rozvětvená jako bonsaj. Vždy nechybí sekce sushi. Asijská fusion kuchyně s lokálními surovinami umí ze sushi udělat symfonii i v poledne. Další částí je klasická nabídka, kde se objevují pecky jako ramen, kari nebo poké. Poslední částí je degustační menu servírované rodinným stylem „asian sharing“. Menu se podává od dvou osob a lze si vybrat z variant čtyř, pěti či šesti chodů.

 

Zdroj: MAKE MY DAY

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz