Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Ve čtvrtek bude živě i online vyhlášeno VINOZOOM VINAŘSTVÍ ROKU 2021!

Ve čtvrtek bude živě i online vyhlášeno VINOZOOM VINAŘSTVÍ ROKU 2021!

26. 01. 2022 - BRNO - Dvanáctý ročník soutěže VINOZOOM VINAŘSTVÍ ROKU 2021 spěje do finále. Ve čtvrtek 27. ledna od 18 hod. budou prostřednictvím živého online přenosu z brněnské hvězdárny vyhlášeny výsledky, a veřejnost se tak dozví, kdo se stane absolutním vítězem a kdo zvítězí v jednotlivých kategoriích.

Soutěž tradičně pořádá Svaz vinařů ČR společně s Národním vinařským centrem, za podpory Vinařského fondu a Jihomoravského kraje.

Slavnostním večerem s vyhlášením výsledků VINOZOOM VINAŘSTVÍ ROKU 2021, který bude možné sledovat živě online na webu nebo sociálních sítích soutěže, provede letos již po deváté oblíbený moderátor a milovník vína Marek Eben. Všech devět finalistů vinařství navštívila přímo v jejich provozech odborná komise a až čtvrteční večer odhalí, kdo podle ní v roce 2021 nejlépe naplnil hlavní myšlenku soutěže, tedy aby dlouhodobě převyšoval běžnou praxi v oboru a posouval ho stále kupředu.

Svaz vinařů dále udělí ocenění „ LOMAX“ Enolog roku pro mladého enologa do 40 let, Počin roku pro osobnost či instituci, která se zasloužila v dané roce o pozvednutí oboru, a Cenu prof. Viléma Krause, CSc. za celoživotní přínos.

Živý přenos poběží na YouTube i Facebooku soutěže.

 

Zdroj: Omnimedia

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz