Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Vysočina West je novou turistickou destinací v kraji

Vysočina West je novou turistickou destinací v kraji

31. 01. 2022 - VYSOČINA - Na Pelhřimovsku vznikla nová turistická destinace Vysočina West. Vedle Koruny Vysočiny a Destinace Třebíčsko – moravská Vysočina jde o třetí organizaci destinačního managementu na Vysočině.

Vysočina West stojí na spolupráci čtyř měst, Pelhřimova, Humpolce, Pacova a Kamenice nad Lipou a podnikatelů v cestovním ruchu západní oblasti Vysočiny.

„Vznik oblastních destinačních společností Kraj Vysočina podporuje, neboť jsou pro nás důležitými partnery v cestovním ruchu,“ říká Roman Fabeš, náměstek hejtmana Kraje Vysočina pro oblast cestovního ruchu a dodává: „Je to jedna z našich priorit zakotvená ve strategii rozvoje cestovního ruchu v kraji na období 2017–2025.“

Cílem Vysočina West je propagovat západní oblast Vysočiny, která návštěvníkům nabízí skvělé podmínky pro turistiku a cykloturistiku oproštěnou od davů turistů, krásnou přírodu a krajinu, v níž jsou rozesety hrady, zámky a zajímavé expozice s rekordy, motocykly, neandertálcem či hračkami pro všechny věkové a zájmové skupiny. V destinaci nechybí ani pestrá gastronomická nabídka, pivovary či farmy s vlastními produkty.

Zdroj: Vysočina Tourism

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz