Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

NA KOLE VINOHRADY ZAHÁJÍME JIŽ SNÍDANÍ

NA KOLE VINOHRADY ZAHÁJÍME JIŽ SNÍDANÍ

14. 04. 2022 - UHERSKOHRADIŠŤSKO - V sobotu 30. dubna nasednou na kola, koloběžky či vyrazí pěšky příznivci zdravého pohybu a dobrého vína.

Bude se konat 17. ročník Na kole vinohrady Uherskohradišťska. Začneme hned v 8.00 hod. ráno, protože snídaně je základ dne! Přes den se budeme kochat dechberoucími výhledy ve slováckých vinicích a sklepních uličkách. Den završíme podvečerním koncertem kapely Huménečko pod širým nebem. Při něm budeme moci vychutnávat slovácká vína na vinném trhu. Zajištěno bude také občerstvení lokálního charakteru. Ani po koncertě zábava neskončí, prostor pro příjemné oddechové chvíle nabídnou závěrem dne Moja vinotéka ve Vodní ulici nebo Vinný sklep U Lisu ve Vinohradské ulici. Registrace na akci jsou již spuštěny na www.slovacko.cz/nakolevinohrady. Nejdůležitější novinkou je zbrusu nová stezka Ryzlinku rýnského s přídomkem„Královská“.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz