Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

NĚKDO TO RÁD HOŘKÉ PIVO S IBU 35

NĚKDO TO RÁD HOŘKÉ PIVO S IBU 35

27. 04. 2022 - ČR - V těchto dnech přichází na trh nové pivo – Hořká 11. Jedná se o historicky nejvíce hořký ležák z produkce pivovaru Černá Hora.

„Vzniku chuťového profilu ležáku Hořká 11 předcházely debaty s našimi zákazníky a pijáky piva. Závěr byl jednoznačný – někdo to rád hořké. Rozhodli jsme se vydat touto cestou a vedle již osvědčených černohorských ležáků, které nadále zůstávají v nabídce, začít vařit i ležák s vyšší hořkostí,“ říká sládek a výrobní ředitel pivovaru Černá Hora Mgr. Ing. Libor Doseděl.

Hořká 11 je vařena z moravských sladů na původní stupňovitost 11,2 % hm. Je třikrát chmelená s kombinací žateckých chmelů a odrůdy chmele Agnus, která dává pivu vysokou hořkost. „U Hořké 11 jsme po interních i externích testech piva zvolili pro tento ležák ideálních 35 IBU, které zaručují intenzivní, ale příjemnou hořkost piva,“ vysvětluje sládek. Obsah alkoholu 4,5 % obj. odpovídá středně prokvašeným ležákům a zachovává pivu příjemnou sladovou plnost.

Dej Bůh štěstí!

www.pivo-cernahora.cz

 

Text a foto: PR

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz