Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Pivovar Zubr oslaví 150. narozeniny

Pivovar Zubr oslaví 150. narozeniny

21. 04. 2022 - PŘEROV - ako každý rok zahájí festivalovou sezónu v Přerově narozeninová oslava pivovaru Zubr, která proběhne v pátek 22. dubna 2022 od 15:30 hodin v areálu pivovaru.

Letos bude výjimečná tím, že pivovar Zubr slaví 150. výročí od svého založení. Návštěvníci se mohou těšit na novinku v podobě tmavého piva Zubr Výroční speciál 15,0 %, který byl uvařen k příležitosti 150. narozenin. Kromě širokého sortimentu piv z produkce pivovaru na ně čekají také soutěže a bohatý hudební program, který zakončí koncert populární kapely Rybičky 48.

Brány pivovaru se návštěvníkům otevřou v pátek 22. dubna 2022 v 15:30 hodin. O hudební program se letos postarají oblíbené skupiny Kameron, Stará dobrá ruční práce, Penzistor a zlatým hřebem večera budou Rybičky 48.

„Letošní kulaté 150. výročí položení základního kamene pivovaru oslavíme tradičně s našimi fanoušky a příznivci dobrého piva. Kromě široké nabídky piv, včetně těch čerstvě oceněných na degustační soutěži o Zlatý pohár PIVEX, a bohatého hudebního programu jsme pro návštěvníky opět přichystali narozeninový dárek v podobě neomezené konzumace alkoholických a nealkoholických nápojů z produkce pivovaru, která je již zahrnuta v ceně vstupenky,“ zve na oslavu Kateřina Vilímová, brand manager značky Zubr.

Vstupenky lze zakoupit v předprodeji za 350 Kč v podnikové prodejně pivovaru nebo online a na místě pak za 400 Kč. „Navíc máme pro návštěvníky připravený ještě jeden speciální dárek. U příležitosti tohoto významného jubilea vylosujeme ze všech vstupenek tři výherní, jejichž šťastní majitelé od nás získají 150 piv zdarma,“ dodává Kateřina Vilímová.

 

Zdroj: Pivovar Zubr

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz