Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

VELETRH WINE PRAGUE 2022 PROBĚHNE 10. A 11. KVĚTNA

VELETRH WINE PRAGUE 2022 PROBĚHNE 10. A 11. KVĚTNA

28. 04. 2022 - PRAHA - Veletrh Wine Prague 2022, největší profesionální vinařská akce v České republice, proběhne v termínu 10. až 11. května. V tuto chvíli se uzavírají přihlášky vystavovatelů a celý organizační tým se intenzivně věnuje přípravám tohoto svátku vína.

Dokončují se i přípravy bohatého doprovodného programu. „S postupným rozvolněním vládních opatření jsme zaznamenali velký nárůst zájmu o veletrh z řad vinařů, obchodníků s vínem a tuzemských dovozců. I proto můžeme již nyní potvrdit účast důležitých tuzemských vinařských spolků a sdružení, jako je VOC ZNOJMO, VOC MODRÉ Hory, Vinaři Hustopečska, z. s., Mikulovští vinaři, z. s., Sdružení slováckých vinařů, z.s., V8 a další.

Již tradičně se na veletrhu bude i samostatně prezentovat řada významných vinařství od nás i ze zahraničí, ale velký společný stánek chystá například i Maďarsko. Samozřejmě nebude chybět ani velmi solidní nabídka dovozců vín a všeho, co k vínu a gastronomii patří. Návštěvníci budou mít na degustování vín nově k dispozici české sklo nejvyšší světové kvality. Partnerem veletrhu je totiž sklárna Květná 1794, díky které budou moci účastníci na místě degustovat z několika typů špičkových sklenic určených pro různé styly vín,“ říká prezident veletrhu Wine Prague Michal Šetka.

Veletrh Wine Prague 2022 se tak po dvou letech nucené pandemické přestávky vrací v plné síle a je na co se těšit. Veškeré aktuální informace a registraci pro návštěvníky najdete na: www.wineprague.com

Text a foto: PR

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz