9. 1. 2013 - BYSTŘICE POD HOSTÝNEM - Na víkendové degustační menu vás zve Restaurant Sušil. A co se bude podávat?
Menu I.
• Bůvolí mozarella s tomatem, bazalkou a extra virgin
• Candát glazovaný máslem s citronovým pyré z pečených citronů, grilovaná bretaňská zelenina
Sauvignon -Bordeaux, AOC, 2010
• Vanilková panacotta s chřestovým kompotem a čokoládovým crumblé
Menu II.
• Bažantí Consommé s játrovou palačinkou a restovanou Juliáne zeleninkou na másle
• 1/2ks Pečený bažant formou braising s panchettou, kořenovou zeleninou a jablky na červeném víně, bramborová kaše
Rulandské modré 2008, Morava
• Vanilková panacotta s chřestovým kompotem a čokoládovým crumblé
Menu III.
• Rukolový salát se sušenými rajčaty a konfitovaným fenyklem
• Vepřové kotletky na tymiánu a píniích, bramborové pyré s bazalkovým pestem
Tramín červený, výběr z hroznů, polosladké
• Gratinovaný krupicový nákyp s jablky, chardonnay pěnou a badyánovým želé
Menu IV.
• Zelná vývarová polévka
• Svíčková na smetaně s brusinkami, servítkový knedlík
3dcl Bernard 12° nefiltrované
• Gratinovaný krupicový nákyp s jablky, chardonnay pěnou a badyánovým želé
Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.