Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Pozvánka na degustační menu

Pozvánka na degustační menu

9. 1. 2013 - BYSTŘICE POD HOSTÝNEM - Na víkendové degustační menu vás zve Restaurant Sušil. A co se bude podávat?

Menu I.  
•     Bůvolí mozarella s tomatem, bazalkou a extra virgin
•  Candát glazovaný máslem s citronovým pyré  z pečených citronů, grilovaná bretaňská zelenina
Sauvignon -Bordeaux, AOC, 2010
•  Vanilková panacotta s chřestovým kompotem a čokoládovým crumblé
          
Menu II.
• Bažantí Consommé s játrovou palačinkou a restovanou Juliáne zeleninkou na másle
•  1/2ks Pečený bažant formou braising s panchettou, kořenovou zeleninou a jablky na červeném víně, bramborová kaše
Rulandské modré 2008, Morava
• Vanilková panacotta s chřestovým kompotem a čokoládovým crumblé

Menu III.
• Rukolový salát se sušenými rajčaty a konfitovaným fenyklem
•    Vepřové kotletky na tymiánu a píniích, bramborové pyré s bazalkovým pestem
Tramín červený, výběr z hroznů, polosladké
• Gratinovaný krupicový nákyp s jablky, chardonnay pěnou a badyánovým želé

Menu IV.
• Zelná vývarová polévka
•    Svíčková na smetaně s brusinkami, servítkový knedlík
3dcl Bernard 12° nefiltrované
• Gratinovaný krupicový nákyp s jablky, chardonnay pěnou a badyánovým želé

           

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: Jaroslav Střecha
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz