Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

7 SVATEBNÍCH TRENDŮ PRO LETOŠNÍ ROK

7 SVATEBNÍCH TRENDŮ PRO LETOŠNÍ ROK

11. 05. 2022 - ČR - Doba se mění a přináší neustále novinky. Co platilo loni, je letos out, ale zároveň platí, že i trendy se vrací. Jaké tedy jsou aktuální svatební trendy pro rok 2022?

SVATBA, NA KTEROU SE NEZAPOMÍNÁ
Budete letos slavit svůj velký den? Připravili jsme pro vás spoustu novinek a zajímavostí, tipy, jak zazářit a užít si oslavu, na kterou se nezapomíná. Pokud se rádi držíte nejnovějších trendů, naplánujte svatební oslavu klidně na celý víkend a těšte se na nevěstu v odvážných šatech. A pokud jsou víkendy obsazené, nebojte se ani termínu v pracovní den. Na žádné svatbě nesmí chybět svatební dort. Dozvíte se, po jakém se letos poohlédnout.

1. PARTY NA CELÝ VÍKEND
Po covidu je obrovská poptávka po velkolepých svatebních oslavách s velkým počtem hostů, někdy i s party na celý víkend. Lidé chtějí zase tančit a užívat si.

2. VENKOVNÍ SVATBY
S tím jdou ruku v ruce stále populární venkovní svatby. Ať už je to party na vaší zahradě, nebo v krásném a stylovém šapitó, či ve stodole. Páry se přestávají obávat tematických svateb.

3. ŽIVÁ HUDBA
Častěji dávají snoubenci přednost kapele a živé hudbě při obřadu před reprodukovanou. Dopřávají hostům cimbálovou muziku, podkres u oběda v podobě zpěváka s kytarou nebo saxofonistu.

4. BÝT ECO-FRIENDLY
Roste také zájem o bezodpadové, ecofriendly svatby. Jsou odrazem životního stylu snoubenců, který chtějí zakomponovat i do svého svatebního dne.

5. SVATEBNÍ BARVY
Zemité a přírodní barvy pomalu nahrazují pastelové palety.

6. ZELEŇ JAKO DOPLNĚK
Co se květin týče, zeleň jako doplněk bude převládat. Uvidíme také znovu použitelné květináče na stolech, které si hosté mohou vzít domů.

7. ODVÁŽNĚJŠÍ NEVĚSTY
Odvážnější jsou i nevěsty ve dvojdílných a přiléhavějších šatech.

Text: Blanka Červenáková, Svatbysprozitkem.cz

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz