Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Filip Sajler otevřel na Pankráci novou kavárnu

Filip Sajler otevřel na Pankráci novou kavárnu

05. 05. 2022 - PRAHA - Šéfkuchař Filip Sajler přidal další vlaječku do mapy provozoven restaurační skupiny Perfect Canteen. V office budově Gemini na pražské Pankráci otevřel moderní kavárnu L’OR Café.

„Ke každé nové provozovně přistupujeme jako k jedinečnému a specifickému projektu, který stavíme na námi dlouhodobě prověřených hodnotách. Zakládáme si na kvalitě surovin od spolehlivých dodavatelů. Nejinak tomu je i s kávou, která je základním prvkem naší nově otevřené kavárny. Je vidět, že se kávová kultura v Česku zlepšuje. Lidé více přemýšlí o tom, jakou kávu pijí, a kvalitu dokážou ocenit. Navázání partnerství se značkou L’OR Professional tak bylo logickým a ideálním krokem,“ říká Filip Sajler, spolumajitel restaurační skupiny Perfect Canteen.

V L’OR Café je možné zakoupit si kávu do REkelímku. Nová kavárna se tak připojuje do řad téměř 600 provozoven, ve kterých si lze odnést občerstvení ve vratném, ekologickém obalu. V kavárně lze rovněž kterýkoli REkelímek vrátit a vyzvednout si zálohu.

Do posledního detailu byl dotažen i samotný prostor kavárny. „Našim hostům u nás musí chutnat, ale také se u nás musí dobře cítit,“ dodává Filip Sajler.

Zdroj: Radka Lejčková, Peprconsulting

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz