Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Ochutnejte Artisan Wine Festival

Ochutnejte Artisan Wine Festival

03. 06. 2022 - ZNOJMO - V sobotu 25. června 2022 se otevírá první Artisan Wine Festival Znojmo 2022, prezentující naturální a řemeslná vína malých místních vinařství.

Na terase Wine baru Chatka na Masarykově náměstí a v přilehlé Kapucínské zahradě budete moci navštívit festival od 14.00 do 21.00 hodin.

Představí se vám jedenáct malých rodinných vinařství z nejbližšího okolí Znojma, která mají v nabídce řemeslná a naturální vína. Se skleničkou v ruce, kterou dostanete ke vstupence, budete moci degustovat až sedmdesát vzorků vín. Připravena bude hudba, občerstvení i dětské hřiště v Kapucínské zahradě.

Vstupenku na Artisan Wine Festival Znojmo 2022 lze koupit výhodně v předprodeji přes aplikaci GoOut nebo na místě v den festivalu.

Více informací získáte na webu artisanwinefestival.cz nebo na facebooku. Za organizací festivalu stojí Vlastimil Nešetřil a vinaři Josef Leisser a Jana Šamánková Tkadlecová.

 

Zdroj: Znojemské listy

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz