Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Festival VOC Znojmo před kamerou

Festival VOC Znojmo před kamerou

27. 05. 2022 - ZNOJMO - Letošní Festival VOC Znojmo přivítal rekordní počet návštěvníků. Prostřednictvím nového videa, které zachytilo příjemnou atmosféru této jedinečné vinařské akce, si mohou návštěvníci svůj zážitek připomenout. A ti, kteří si tentokrát festival nechali ujít, načerpají inspiraci pro příští ročníky.

Festival vína VOC Znojmo, který se v letošním roce vrátil v květnovém termínu, nabídl návštěvníkům všechno, na co se těšili. Jedinečná vína typických znojemských odrůd všech 21 členských vinařství spolku VOC Znojmo, pestrý hudební program, bohatou gastronomickou nabídku i malebné prostředí královského města Znojma, to vše vám zprostředkuje nové video z festivalu, které můžete zhlédnout na www.youtube.com/watch?v=oLiQil33nsQ

„Video společnosti VideoBrothers s.r.o. je důkazem toho, že ani dva roky vynucených změn neměly vliv na další ročníky,“ konstatuje předseda VOC Znojmo František Koudela. „ Lidé z celé republiky dál přicházejí za kvalitním vínem a kulturními zážitky, u nichž se setkávají s rodinou a přáteli.“

Prázdné sklenky si mohli návštěvníci doplnit nejen na Horním náměstí, ale také během procházky Sauvignonovou ulicí, Veltlínským náměstím či Ryzlinkovým trhem. A pokud je omrzel městský festivalový ruch, v relax zóně VOC u rotundy sv. Kateřiny si vedle vína vychutnali i vyhlídku do okolní krajiny.

A protože se festival nově koná vždy první květnovou sobotu, je třeba si v kalendáři zaznamenat termín již 15. ročníku, který se uskuteční 6. května 2023.

Festival se konal pod záštitou ministra zemědělství Zdeňka Nekuly a za podpory Vinařského fondu ČR, města Znojma, Svazu vinařů ČR a Jihomoravského kraje.

 

Zdroj: VOC Znojmo

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz