Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Festivalové tipy na sobotu 28. 5.

Festivalové tipy na sobotu 28. 5.

27. 05. 2022 - ZLÍN - Kongresové centrum zítra večer promítne zdigitalizovanou pohádku Šíleně smutná princezna.

Václav Neckář uvede projekci zdigitalizované pohádky Šíleně smutná princezna

Program zahájí právě Václav Neckář krátkým pěveckým vystoupením za doprovodu Šárky Markové. Ještě před projekcí se pak zpěvák veřejnosti představí na červeném koberci před Kongresovým centrem a navazující autogramiádě.

Filmový tip na sobotu

Perličkou letošního festivalu je vietnamský snímek Majka (2022), jehož tvůrci se inspirovali dětským seriálem ze zlínského filmového studia Spadla z oblakov (1978), který byl na počátku 90. let ve Vietnamu velmi populární. Výpravný a dobrodružný příběh o přátelství chlapce a dívky z jiné planety se letos zúčastnil prestižní filmové přehlídky amerického festivalu Sundance. Film Majka (režie: Ham Tran, Vietnam, 2022, 105 min., věková skupina 8+), hrajeme v Golden Apple Cinema, sál 4 v 9.00 hodin.

Divadlo Bez zábradlí zahraje komedii

Art s Karlem Heřmánkem Opravdu máte rádi své přátele? A co když si jednoho dne koupí nepochopitelně drahou věc, například obraz? Slavnou francouzskou komedii Art, v níž tři se hádají, ale vy se budete rozhodně smát, přiveze Divadlo Bez zábradlí Praha. Hrají Karel Heřmánek st., Josef Carda a Zdeněk Žák.

Podrobné informace k závodům i k uzavírkám a omezení v dopravě jsou k dispozici na webových stránkách www.zlinskypulmaraton.cz

 

 

Zdroj: Ing. Kateřina Martykánová

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz