Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Svijany získaly na letošní International Craft Beer Award jednu zlatou a dvě stříbrné medaile

Svijany získaly na letošní International Craft Beer Award jednu zlatou a dvě stříbrné medaile

07. 06. 2022 - SVIJANY - Jednu zlatou a dvě stříbrné medaile si z letošního vyhlášení výsledků jedné z největších světových pivních degustačních soutěží – Meininger’s International Craft Beer Award – odnesla piva ze Svijan.

V konkurenci téměř tří set piv na sebe v porýnském Neustadt an der Weinstraße upozornila zejména Svijanská Dvacítka, která byla oceněna zlatou plaketou v kategorii silných piv. Svijanský Kníže 13 % a loňská novinka Šlik pak získaly stříbro v kategorii český ležák plzeňského typu. Verdikt vycházel z hodnocení odborníků z řad pivovarníků, someliérů a senzorických expertů z několika zemí.

„Obecně si nejvíce ceníme reakcí běžných spotřebitelů a našich fanoušků, ale opakovaná ocenění v tak renomované světové soutěži nás samozřejmě rovněž nesmírně těší a povzbuzují. Považujeme je za další důkaz toho, že jsme se před lety vydali správnou cestou, když jsme vsadili na skutečně tradiční výrobní postupy českého piva,“ řekl k nejnovějšímu ocenění svijanských piv sládek Pivovaru Svijany Petr Menšík.

Zdroj: Temper Communication

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz