Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Z návštěvy pivovaru jedinečný zážitek

Z návštěvy pivovaru jedinečný zážitek

03. 06. 2022 - HUMPOLEC - Od začátku června je o jeden dobrý důvod více, proč se vypravit na výlet na Vysočinu. Rodinný pivovar Bernard otevřel v Humpolci atraktivní návštěvnické centrum. Návštěvníky láká také nová rozhledna postavená kolem pivovarského komína.

„Od počátku jsem cítil, že náš vztah se zákazníky nekončí tím, že si koupí pivo, ale že má přesah. Toužil jsem po místě, kde si budeme blízko. Myšlenku jsem nosil v hlavě dlouho a velmi mě těší, že jsme k tomuto milníku dorazili,“ říká spolumajitel pivovaru Stanislav Bernard. „Od původní studie, kterou jsme vytvořili před mnoha lety, vzniklo patnáct variant, než jsme došli ke konečné podobě,“ doplňuje Stanislav Bernard.

Zážitky pro všechny smysly

Návštěvnické centrum je s pivovarem je bezprostředně spojené a prohlídkové trasy vedou přímo do srdce pivovaru. Návštěvníci se seznámí s výrobními postupy, na vlastní smysly poznají základní ingredience piva a na závěr pak v degustačním Sládkově sále ochutnají i finální výsledek práce humpoleckých pivovarníků.

Součástí centra je špičkově vybavený kinosál, kde můžete zhlédnout zfilmovaný příběh pivovaru. Otevřené výpovědi a vzpomínky Stanislava Bernarda a Josefa Vávry, spolumajitelů pivovaru, jsou protkané archivními i aktuálními materiály. Do mimořádně působivého snímku je sestavil herec, scénárista a režisér Jiří Mádl. Zážitek z návštěvy umocňuje atraktivní expozice, jejímž středobodem je pozoruhodný, do posledního detailu propracovaný 3D model pivovaru.

 

OTEVÍRACÍ DOBA NÁVŠTĚVNICKÉHO CENTRA

Po–Ne: 9:00–21:00

 

Zdroj: Radek Tulis

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz