Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Kávový zážitek jako hotelový standard

Kávový zážitek jako hotelový standard

13. 06. 2022 - ČR - Káva je celosvětově nejoblíbenějším nápojem, denně se jí vypijí přibližně dvě miliardy šálků. Provází nás během celého dne a představuje tak i podstatnou součást hotelového podnikání.

Cílem hotelů je poskytnout hostům odpočinek a pohodlí, často i prostor pro schůzky a pracovní jednání. Ruku v ruce se snahou uspokojit přání svých hostů jde snaha odlišit se a zaujmout a stoupají tendence rozšiřovat a zatraktivnit svou nabídku.

L'OR Professional představuje nový ucelený kávový koncept pro hotely - Cestu kávy. "Umožňujeme hotelům zprostředkovat pro své hosty kávový zážitek od ranního šálku až po večerní kávový drink, “ říká Lumír Františák, Sales Manager společnosti JDE Professional.

Pro každou situaci je ideální jiný kávovar. Během snídaní, kdy je třeba obsloužit velký počet lidí najednou, je vhodný profesionální automatický kávovar, který v případě potřeby hosté dokážou obsluhovat i sami. Během dne je perfektním partnerem hotelových baristů pákový kávovar. „Hotelové zákazníky nabídka kvalitní kávy potěší a často je i velkým plusovým bodem, který si z návštěvy milovníci kávy zapamatují, “ popisuje Lumír Františák.

Nabídka kvalitní kávy podle přání hostů během celého dne se do budoucna zřejmě stane standardem. Hotely chtějí své hosty hýčkat a poskytnout jim dokonalý servis v každém ohledu. „Káva je podstatnou součástí dne většiny lidí, chceme proto našim hostům zajistit její dostupnost v každém okamžiku a při každé příležitosti,“ říká Josef Neufus, ředitel Le Palais Art Hotelu Prague. "Aktuálně jsme například do našeho menu zařadili dva trendy kávové drinky, které si každý může vychutnat rovněž na terase s krásným výhledem na Prahu,“ dodává.

Zdroj: Radka Lejčková, Peprconsulting

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz