Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Festival malých pivovarů

Festival malých pivovarů

16. 6. 2022 - NAPAJEDLA - Nejlepší orosená piva z malých pivovarů, parádní atmosféra, pivní soutěže, zábava pro děti, a hlavně skvělá hudba na Festivalu malých pivovarů 25. 6. 2022!

Po dvouleté odmlce, způsobené pandemií, se znovu uskuteční všemi oblíbený Festival malých pivovarů v Napajedlích! Poslední červnovou sobotu se spolu sejdeme na nádvoří Nového Kláštera a ochutnáme vynikající piva, místní i přespolní. Těšit se můžete nejen na pivní soutěže, ale i na bohatý program pro děti. 

Festival se letos bude konat již posedmé. Na programu je především degustace piv od desítky pivovarů - Pivovar Chmelnice, Řemeslný Minipivovar DUBŇÁK, Jarošovský pivovar, Pivovar Lucky Bastard a Moravia Pivovar Mazák, Podřevnický pivovar, Pivovar Rotor, Topolský pivovar, Pivovar Zlosin, Klášterní pivovar Želiv.

Na pódiu se vystřídá trojice živelných kapel - Ciment, Iron Maiden revival Moravia a Warning Vision, které dokreslí atmosféru pohodového odpoledne.  V průběhu dne můžete hlasovat o nejlepší pivovar festivalu, na základě řádných ochutnávek, zúčastnit se soutěže v pití piva a dalších aktivit, včetně programu pro menší děti.

Nebude chybět ani pestrá nabídka z grilu a letní osvěžující koktejly ze stánku Café Klášter.  Festival nabízí možnost strávit pohodové odpoledne se svou rodinou, či s přáteli a ochutnat při tom piva, která běžně ve vaší oblíbené hospodě nečepují. Akce se koná pouze jednou do roka, proto si nenechte ujít tuto ojedinělou příležitost!

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz