Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

BARISTA CUP OSTRAVA 2022

BARISTA CUP OSTRAVA 2022

17. 06. 2022 - OSTRAVA - Vy všichni, které z hlubin únavy zaručeně dostane jen silná káva, vy všichni, kteří jste letos přišli o své frappé či Espresso Martini v plážovém baru, ale i vy všichni, kteří kávu nepijete, pouze vám voní, doražte na letošní Barista Cup a podpořte nejen svého oblíbeného baristu či kavárnu, ale i celou gastroscénu, která to teď potřebuje jako sůl.

Jako již tradičně se potkáme v Trojhalí Karolína a to v sobotu 25. června od 10.00 hod. a společně shlédneme nemilosrdný souboj žraloků kavárenské scény. Krom slaného vánku ve vlasech můžeme slíbit ještě originální doprovodný program včetně kávových workshopů a cuppingů. Hladoví také určitě odcházet nebudete.

Pro koho je festival určen?
Samozřejmě pro soutěžící, jejich rodiny, hlasitě fandící kamarády, hosty kaváren ve kterých působí, zaměstnavatele, kolegy a pro všechny ostatní, kteří milují kávu nebo jen chtějí strávit příjemnou sobotu. Akce je kids and good dogs friendly, což slibuje spoustu aktivit a vyžití i pro ty nejmenší.

Jak bude soutěž probíhat?
Jeden barista, 12 minut, 4 cappuccina a 4 espressa. Pod drobnohledem porotců, kteří budou hodnotit jak vzhled a chuť nápojů, tak samotnou přípravu, servírování a vystupování baristy.

Novinkou letošního roku je Latte art stage, kde si budou návštěvníci moci v průběhu celého festivalového dne zažít přípravu kávy na vlastní kůži pod vedením profesionálních baristů.

Rozšiřujme společně kávovou komunitu a podpořme gastro provozy v našem kraji. Těšíme se na vás v sobotu 25. června v Trojhalí Karolína.

Vstup na festival je zcela zdarma.

Pro nejaktuálnější informace nás prosím sledujte na sociálních sítích a webu www.baristacup.cz.

Text a foto: PR

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz