Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

ZAČÁTEK ŠIPKAŘSKÉHO SNU V HOSPODĚ NA RACKOVÉ

ZAČÁTEK ŠIPKAŘSKÉHO SNU V HOSPODĚ NA RACKOVÉ

20. 06. 2022 - RACKOVÁ - Hospodské šipky se v čase proměnily v regulérní sportovní odvětví, které má své soutěže, fanoušky, hvězdy i velké šipkařské turnaje. Svoji první sezonu s poctivými tréningy v hospodě na Rackové, hraje Darts Team Guru-Caffé nekonečný příběh.

Ač nováček v krajské soutěži, dokázal tým kamarádů získat 2. místo v základní části krajské soutěže, díky kterému se kvalifikoval na první velký turnaj – Mistrovství České republiky družstev v šipkách, v kategorii Elite.

Turnaj se konal v sobotu 28.–29. května ve Sportovním centru v Dobříkové. Na 32 týmů z celé České republiky (vždy dva nejlepší týmy z každého kraje) bylo rozlosováno do 8 skupin po 4 týmech.

„V sobotu v deset hodin se začalo hrát a končili jsme v deset večer. Byl to den plný bojů a infarktových stavů. V jednom ze zápasů jsme prohrávali už 2:6, ale díky vystřídání hráčů, okamžité změně strategie a mohutné psychické podpoře, jsme výsledek obrátili na 9:8, aby pak zápas skončil remízou,“ prozradil nám člen týmu Petr Klabal.

Po úvodních zápasech v turnaji určil los týmu Darts Team Guru-Caffé nekonečný příběh za soupeře pozdějšího vítěze – tým Mustang Knínice, přes který se už nepodařilo postoupit dále.

Byla to naše první sezona. Vybrali jsme si nováčkovskou daň, ale naše výsledky jsou pro nás více než povzbuzující. Také díky podpoře našich partnerů PSG a.s., Pivovaru Litovel a Guru-Caffé, se můžeme připravovat na další turnaje. Aktuálně nás čeká GAMLIN CUP ve dnech 23.–24. července, na který intenzivně trénujeme,“ doplnil s úsměvem Petr Klabal.

Máte rádi šipky? Staňte se fanoušky na FB Darts Team Guru-Caffé.

Text a foto: PR

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz