Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

BEZDĚKOVSKÝ LEVANDULOVÝ FESTIVAL - NA MORAVĚ NEJVOŇAVĚJŠÍ

BEZDĚKOVSKÝ LEVANDULOVÝ FESTIVAL - NA MORAVĚ NEJVOŇAVĚJŠÍ

21. 06. 2022 - BEZDĚKOV - Jen pro vás bude vonět rozkvetlá levandule 5. a 6. července v Bezděkově! Letos, již pošesté, je připravený populární a na Moravě nejvoňavější Bezděkovský levandulový festival.

V době rozkvetlých levandulí na několika hektarech v těsné blízkosti Levandulového statku můžete prožít dva dny v naprosté uvolněnosti a pohodě volných dnů v čase začínajících prázdnin.

Program festivalu je nejen specificky levandulový s komentovanými prohlídkami levandulových záhonů i jejich zpracováním na statku. Ukázkami vaření s levandulí se šéfkuchařem gastrocentra Kuliner Plus Janem Rimplerem, možností relaxační procházky Levandulovou naučnou stezkou v blízkém okolí areálu i možností navštívit Levandulový krámek s nabídkou levandulových produktů.

FESTIVALOVÝ PROGRAM
Po celou dobu bude v areálu připraven multižánrový hudební program sestavený z vynikajících regionálních i profesionálních hudebních skupin (Mikash, The Brownies, Crazy Dogs, Michal Prokop trio, Roman Ondráček, Xindl X, Vašo Patejdl, Holátka, Welzl Gang, Mistříňanka, O5 a Radeček, Stracené Ráj, Zakafi, Brass Tools).Ani to ale není zdaleka všechno. Svými vzpomínkami, postřehy a zázraky nejen z přírody, ale i z televizního vysílání vám zpříjemní tento den i Vladimír Kořen.

Program je připraven i pro děti – zábavné hry, soutěže, malování na obličej, modelování balonků, dětský kolotoč, jízda na ponících. Pro všechny je připraveno dostatek prodejních stánků se speciálními výrobky, bylinkami, kosmetickými výrobky, bylinnými nápoji atd. Vy sami se můžete pak zapojit do soutěže o „Nejchutnější bábovku“, kterou s popisem a receptem vystavíte, a ty nejlepší budou druhý den ohodnoceny cenami.

V občerstvovacích stáncích bude pro Vás připraveno pivečko i nealko nápoje, zmrzlina i káva, klobásky na grilu, stánkové i cateringové teplé občerstvení. Taktéž i velká parkoviště na louce před Bezděkovem čekají jen na vás, tak jako 40členný organizátorský team vedený hospodářem Levandulového statku Lukášem Drlíkem.

Neváhejte a přijeďte!
www.levandulovystatek.cz

Text a foto: PR

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz