Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Ulice plná gastro zážitků nejen s Markétou

Ulice plná gastro zážitků nejen s Markétou

22. 06. 2022 - ZNOJMO - STREET FOOD NA ČESKÉ, tedy gastronomická cesta kolem světa, vás čeká 24. a 25. června na ulici Horní Česká ve Znojmě.

V pátek od 15.00 a v sobotu od 10.00 vám provozovatelé restaurací, bister, foodtrucků a stánků předvedou své kuchařské umění a nabídnou to nejlepší, co dokáží připravit.

Na venkovním posezení přímo na ulici si budete moci vychutnat speciality české, italské, americké, španělské, indické a nepálské kuchyně, dále nejrůznější druhy sladkého i slaného pečiva, dezertů,
čokoládových pralinek, kávy, vína, piva, koktejlů. Novinkou budou řemeslné stánky s regionálními produkty a na své si přijdou i děti. Vítaným hostem bude herečka a vášnivá kuchařka Markéta Hrubešová, která připraví v pátek od 16.00 a v sobotu od 12.00 gastroshow spojenou s autogramiádou její knihy.

 

Zdroj: Znojemské listy

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz