Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

DESET LET S VÁMI V POHODĚ

DESET LET S VÁMI V POHODĚ

11. 07. 2022 - LUHAČOVICE - Místo, kde vás uvítají s úsměvem a přátelskou rodinnou atmosférou v klidné části Luhačovic. Vítejte v hotelu Pohoda. Před deseti lety prošel zásadní rekonstrukcí, aby se proměnil v moderní čtyřhvězdičkový wellness hotel. O pohodě v Pohodě jsme rozmlouvali s ředitelem hotelu Josefem Michálkem.

Hotel prošel před deseti lety kompletní revitalizací.
Co nového přinesla vašim hostům?
Hotel Pohoda byl v průběhu čtrnácti měsíců kompletně rekonstruován do čtyřhvězdičkového standardu. Kapacita hotelu byla navýšena z původních 81 lůžek na současných 183 a samozřejmě tomu musela být přizpůsobena kapacita restaurace a relaxačního centra. Nově byl potom vybudován hotelový wellness, tedy bazén, whirlpooly a saunový svět, který je hostům neomezeně k dispozici v rámci celého pobytu. V zásadě jsme tedy hostům připravili více prostoru ve vyšším standardu.

Lidé si chtějí na dovolené především odpočinout a udělat něco i pro své zdraví. Jak jste na tom třeba
s nabídkou wellness aktivit?
Škála relaxačních a regeneračních procedur je v relaxačním centru velmi široká. Drtivá většina hostů čerpá některý z relaxačních balíčků, které jsou odborně sestaveny a konzultovány s lékařskými kapacitami. Velmi oblíbeným typem pobytu je například Týden celkové relaxace nebo čtyřdenní Minirelax. Vše podstatné o nabídce je k náhledu na webových stránkách hotelu www.pohoda-luhacovice.cz

Co dalšího byste doporučil zažít?
Jednoznačně POHODU – ta je totiž alfou i omegou naší činnosti. Samozřejmě nemohu opomenout gastronomický zážitek v restauraci Atmosféra nebo návštěvu Dětského ráje, která bude asi největším zážitkem pro malé návštěvníky hotelu Pohoda.

Předpokladem spokojenosti je i dobré jídlo a jeho servis. Mění se i v tomto preference vašich hostů, když srovnáte uplynulých 10 let?
Preference hostů zůstávají celá léta velmi podobné – pohladit oko i jazyk krásným vzhledem a výtečnou chutí. Co se ale posouvá je obrovský nárůst kvality a sortimentu surovin od nabídky nejrůznějších druhů a typů masa přes dezerty až k nápojům, kdy velký boom zažívají minipivovary, ale také třeba pražírny kávy. Je opravdu z čeho vybírat, a i když člověk za život nemůže ochutnat úplně vše, může se o to celý život snažit (úsměv).

Doporučil byste váš hotel spíše rodinám s dětmi nebo pro individuální turistiku?
Už jsem zmínil Dětský ráj, který je nejmodernějším hřištěm s občerstvením v širokém okolí. Rodiny s dětmi jsou vítány a plno dětí bývá v hotelu logicky v období jarních a letních prázdnin. To ale vůbec neznamená, že by si svou pohodu v hotelu Pohoda nenašli také hosté bez dětí. Kromě turistiky je v Luhačovicích možné využít bohatého kulturně společenského dění a mezi tím relaxovat v  bazénech nebo v saunovém světě.

Hotel je situován v klidné části Luhačovic, nedaleko známé Pozlovické přehrady. Máte pro své hosty tip na trávení volného času?
Přehrada je oblíbeným místem „Luhačovjanů“, „Pozlovjanů“ i návštěvníků Luhačovic. Z hotelové recepce dorazíte na hráz lehkou chůzí během sedmi minut a poté už se kocháte příjemným prostředím, které doplňují nejen půjčovny sportovního vybavení, ale také místní hospůdky. Ta atmosféra je okouzlující. Přehrada dle mého názoru přesně doplňuje společenský život centra Luhačovic. Ale aby hosté neměli strach ze vzdálenosti lázeňské kolonády – pro hosty hotelu Pohoda je připraven šestkrát denně hotelový minibus, který je v případě přání hosta do městského centra bezplatně přepraví.

Při návštěvě vašeho hotelu vídám známé tváře. Jaký je váš recept na pohodu v Pohodě?
Luhačovice jsou velmi oblíbeným a vyhledávaným místem napříč generacemi a kulturní a společenský život tady běží v podstatě celoročně. Proto je i pro nás zpestřením, když můžeme přivítat známé osobnosti a připravit pro ně pohodu, ať už se jedná o herce, zpěváky, sportovce, nebo jinak veřejně známé osobnosti.

Vypadá to, že vaši hosté jsou v Pohodě spokojení. Chystáte přesto nějaké novinky?
Hotelový život se bez inovací neobejde. Touha poskytnout stále vyšší standard služeb a komfortu hostům je tím, co nás žene kupředu. Současná situace sice úplně nenahrává zásadním investičním krokům, pohodový tým už ale chystá novinky pro rok 2023. Nechte se překvapit (úsměv).

Zdroj: Text: red, foto: archiv Hotel Pohoda
www.pohoda-luhacovice.cz

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz