16. 1. 2013 - BYSTŘICE POD HOSTÝNEM - Na pravidelné víkendové menu vás zve Restaurant Sušil. A co se bude podávat?
Menu I. ZVĚŘINA:
• Bažantí paté na brusinkovém zrcadle
• 150gr Grilované srnčí karé marinované ve víně a zelenině se zvěřinovou demi glace, mandlové krokety, glazované šalotky a rukolové pesto
Cabernet Sauvignon Reserva, Chile
• Creme Brullée
Menu II. ITALSKÁ KUCHYNĚ:
• Bůvolí mozzarella s bazalkou, tomatem a extra virgin
• 150gr Tagliatelle z kalamár, citronové pyré, petrželková gremoláta a pražené para ořechy s rukolou, grilovaný chřest na másle
Sauvignon 2008, Morava
• Italská Panacotta se žlutým melounem a čokoládovým crumble
Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.