Štamgast & Gurmán

Italská kuchyně nebo zvěřina

Italská kuchyně nebo zvěřina

16. 1. 2013 - BYSTŘICE POD HOSTÝNEM - Na pravidelné víkendové menu vás zve Restaurant Sušil. A co se bude podávat?

Menu I. ZVĚŘINA:
• Bažantí paté na brusinkovém zrcadle
• 150gr Grilované srnčí karé marinované ve víně a zelenině se zvěřinovou demi glace, mandlové krokety, glazované šalotky a rukolové pesto 
Cabernet Sauvignon Reserva, Chile
• Creme Brullée

Menu II. ITALSKÁ KUCHYNĚ:
• Bůvolí mozzarella s bazalkou, tomatem a extra virgin
• 150gr Tagliatelle z kalamár, citronové pyré, petrželková gremoláta a pražené para ořechy s rukolou,  grilovaný chřest na másle
Sauvignon 2008, Morava
• Italská Panacotta se žlutým melounem a čokoládovým crumble

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz