Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

BRASIL FEST V BRNĚ HUDBA, TANEC I BUBENICKÁ SHOW

BRASIL FEST V BRNĚ HUDBA, TANEC I BUBENICKÁ SHOW

25. 07. 2022 - BRNO - Ve dnech 5.–7. srpna 2022 budete opět moci zažít pravou brazilskou atmosféru přímo v Brně. Těšit se můžete na koncerty, velký karnevalový průvod i jihoamerickou gastronomii.

Festival bude letos tentokrát navíc okořeněn speciální tematikou “200 Aňos”. Ponese se totiž v duchu oslav 200 let od osvobození Brazílie a zároveň 200 let od narození moravského přírodovědce Gregora Johanna Mendela.

Toto symbolické spojení Brna a Brazílie slavnostně zahájíme v pátek 5. srpna koncertem brazilských mistrů klasické kytary: Paulo Bellinati & Cristina Azuma. V sobotu pak v centru města proběhne velký karnevalový průvod. Mimo desítky bubeníků a tanečnic jej budou zdobit i alegorické vozy a symbolika 200letého výročí. Po karnevalu budou následovat koncerty s hlavními hvězdami tohoto dne: Luedji Luna, Da Cruz a Thamires Tannous. Do večera pak budou na celkem třech pódiích pokračovat další hudební, taneční a bubenická show domácích i zahraničních interpretů. V neděli se budeme moci přiblížit brazilské kultuře na vlastní kůži, a to na tanečních, hudebních, bubenických a capoeira wokrshopech v Lužánkách.

Vítáni jsou děti i dospělí! Součástí festivalu bude také nabídka tradičních specialit jihoamerické gastronomie. Pro aktuality a více informací o programu navštivte oficiální webové stránky festivalu či sledujte brasilfestbrno na Instagramu a Facebooku.

www.brasilfestbrno.cz


Text a foto: PR

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz