Štamgast & Gurmán

DRESINKY A OMÁČKY PRO VAŠE GRILOVÁNÍ

DRESINKY A OMÁČKY PRO VAŠE GRILOVÁNÍ

29. 07. 2022 - ČR - 6 TIPŮ OD ŠÉFKUCHAŘE MIROSLAVA JANČI RESTAURACE ATMOSFÉRA V HOTELU POHODA.

ČESNEKOVÝ DRESINK
Majonéza, crème fraîche, pasta z pečeného česneku, citronová kůra, sůl, bílý pepř.

BAZALKOVÝ DRESINK
Majonéza, crème fraîche, bazalkové pesto, sůl, pepř, čerstvá bazalka.

TISÍC OSTROVŮ
Majonéza, kečup, šalotka, paprika, okurky sterilované, worcester, chilli paprička, tabasco, koňak, sůl, třtinový cukr, citronová šťáva.

CHIMICHURRI [čimičuri]
Petrželka, chilli papričky, česnek, olivový olej, bylinky, červený vinný ocet.

BBQ OMÁČKA
Drcené rajčata, protlak, cibule, vinný ocet, Coca-Cola, zázvor, třtinový cukr, chilli, přepuštěné máslo, česnek, tekutý kouř.

CHILLI OMÁČKA
Chilli čerstvé, šalotka, česnek, cukr, kokosový cukr, vinný ocet, rybí omáčka, škrob, sůl.

Zdroj: redakce

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2022, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz