Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Nemůžete se dočkat? Přijďte k rotundě

Nemůžete se dočkat? Přijďte k rotundě

31. 08. 2022 - ZNOJMO - Pokud vyhlížíte skvělou vinařskou akci a nechce se vám čekat do vinobraní, stavte se v sobotu 3. září od 10.00 do 21.00 k rotundě sv. Kateřiny. Na Festivalu znojemských vín si užijete kvalitní víno, cimbálku a pohodu.

Spolek vinařů VOC Znojmo, organizátor festivalu, slibuje širokou škálu jedinečných vín Znojemska. Na festivalu tak očekávejte největší a nejpestřejší nabídku vín z různých vinic a vinařství Znojemské vinařské podoblasti. Představí se 375 vín bílých, červených, růžových i sektů od 48 vinařů.

„Mezi festivalovými víny návštěvníci najdou také nositele stříbrných a zlatých medailí i letošního šampiona,“ prozradil František Koudela, předseda VOC Znojmo.

Festival totiž probíhá v rámci Národní výstavy vín. Z přihlášených vzorků budou vyhodnocena vína postupující do celostátního kola Národní soutěže vín, aby se dále utkala o postup do finále a umístnění v Salonu vín ve Valticích, kde se nachází stálá degustační expozice nejlepších vín z Moravy a Čech. O příjemnou atmosféru se postará Cimbálová muzika Antonína Stehlíka. Jednotné vstupné 500 Kč skýtá neomezenou konzumaci degustačních vzorků a lahev vína zdarma, kterou obdrží návštěvník při odchodu.

Zdroj: Znojemské listy
Foto: archiv VOC Znojmo

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz