Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Plesy a bály opět roztančí sály na Východní Moravě

Plesy a bály opět roztančí sály na Východní Moravě

28. 1. 2013 - VÝCHODNÍ MORAVA – Kdo ještě nevyrazil letos na ples, nemusí se bát, že si už nezatančí. Sezona je v plném proudu a stačí si jen vybrat.

Prvním tanečním dnem nadcházejícího týdne bude pátek 1. února. V Luhačovicích pořádají Hasičský ples, v sále Rondo v Elektře začne ve 20 hodin. V Brumově – Bylnici se půjde na Valašský bál, což je tradiční akce místního Klubu důchodců, z nichž řada chodí v krojích. Vyhrávat zde bude kapela Klasik Band, vstupné je 100 korun.

Hlavním plesovým dnem nadcházejícího týdne je sobota 2. února. Velkou událostí bude XXII. ples pořádaný Městským divadlem Zlín. Letos se ponese v duchu úspěšného muzikálu Řek Zorba. O tradičně netradiční program ve Velkém sále se postará herecký soubor. K tanci a poslechu zahraje Combo Orchestru Gustava Broma se skvělými sólisty, jeviště ovládne Retro Disco a nebude chybět ani předtanční v podání Taneční školy A+A Mědílkovi. Hosty večera budou sestry Martha a Tena Elefteriadu, které nebudou jen zpívat, ale také budou učit řecké tance. Večerem bude provázet Zdeněk Junák a Dušan Sitek. V ceně lístku za 777 korun, který je možné zakoupit v předprodeji, je zahrnuta večeře a láhev vína pro dvě osoby. Připravena bude také zajímavá a bohatá tombola. Ples začne v 19 hodin.

Ve Společenském domě Sušil v Bystřici pod Hostýnem se uskuteční Valašský bál, který bude slavnostně zahájen v 19:30 valašskou polonézou. Bál bude plný soutěží a tradičních her. Během večera se vystřídá několik cimbálových muzik a bál bude ukončen tradiční hrou Adam. K tanci a poslechu zahraje Cimbálová muzika Kordulka ze Vsetína, Ĺudová hudba Skaličan, Cimbálová muzika Bukovinka, Cimbálová muzika Rusava a další muzikanti hostujících souborů. Více informací na www.rusava.net.cz.  Předprodej vstupenek na telefonu 725 278 223.

Tancem ožije také tvrz v Hluku na Uherskohradišťsku. Pořádají zde tradiční Krojový ples se začátkem ve 20 hodin.

Papučový bál pořádají v Osíčku na Kroměřížsku. V místním Obecním domě začne ve 20 hodin, k tanci a poslechu zahraje skupina Classic, vystoupí taneční skupina Bea. Kdo přijde na bál v papučích, zaplatí pouze 40 korun, v běžné obuvi bude lístek o 20 korun dražší. Další nabídku plesů naleznete na www.vychodni-morava.cz.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz