Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Slavnosti moře. Největší grilování v Brně

Slavnosti moře. Největší grilování v Brně

21. 09. 2022 - BRNO - Pokud ze všech lásek je nejupřímnější láska k jídlu, tak nás v září čeká opravdu pořádně zamilovaný víkend. Na Slovanském náměstí v brněnském Králově poli se chystá již 12. vlna Slavností moře. Těšte se na neobyčejný kulinářský zážitek.

Ve dnech 24. - 25. září si na své přijdou brněnští milovníci rybích specialit. Budou moci na Slovanském náměstí ochutnat celou řadu grilovaných mořských ryb. Na Slavnostech moře nebude chybět ani ústřicový bar a pestrá nabídka nápojů – od italského Prosecca či Aperolu přes moravská vína až po lokální pivo nebo kvalitní kávu.

Nudit se nebudou ani nejmenší návštěvníci, pro něž bude připraven doprovodný program.

Pořadatelé na zářijových rybích slavnostech očekávají účast přes 10 tisíc návštěvníků. Jako na jednu z mála gastronomických akcí je vstup zdarma pro všechny. Platit za pokrmy se dá pomocí speciálních čipových karet, které je možno pořídit ve všech provozech Ocean48 a v samotném místě konání.

Ceny jednotlivých jídel se budou pohybovat okolo 150 korun, všechny pokrmy bude možno si nechat zabalit s sebou.

Více informací o události můžete nalézt na FB události nebo přímo na webových stránkách akce http://www.slavnostimore.cz

Zdroj: Ocean48 s.r.o.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz