Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

WEDDING SHOW – SVATEBNÍ VELETRH VE ZLÍNĚ NA CO SE MŮŽETE LETOS TĚŠIT?

WEDDING SHOW – SVATEBNÍ VELETRH VE ZLÍNĚ NA CO SE MŮŽETE LETOS TĚŠIT?

05. 10. 2022 - ZLÍN - Dva roky jsme nemohli kvůli různým omezením divočit a pochlubit se vším, co umíme. Teď jsme natěšení na setkání s vámi. V sobotu 22. října v prostorách Kongresového centra Zlín se těšte na WEDDING SHOW – MUST GO ON!

Tento den může být zajímavý nejen pro snoubence, ale pro každého, kdo má rád květiny, rád ochutná dorty a zákusky, domácí zmrzlinu, vyzkouší si prsteny, prohlédne krásná auta, zajímají ho módní trendy v oblékání nejen nevěsty a ženicha, ale také volnočasová móda a móda pro svatebčany.

Vždy se snažíme, aby se na našem veletrhu nenudili ani pánové. Bude pro ně na místě čepované pivečko a pánský koutek, aby ty svatební přípravy zvládli s lehkostí a na pohodu. Děti čeká malování na obličej a další aktivity. Nebudou chybět zástupci zajímavých svatebních míst a cateringů. Prioritou ale budou naši snoubenci a hlavně nevěsty.

Můžete se těšit na přehlídky krásných svatebních šatů nejen z regionu a pánských obleků. Čeká vás pravidelně se opakující show tentokrát na hudbu kapely Queen. Heslo totiž pro tento ročník je WEDDING SHOW – MUST GO ON. Věříme, že teď už nás nic nezastaví a akce se uskuteční 22. 10. 2022 v Kongresovém centru ve Zlíně. A opět nebude chybět ani populární SVATBA ZDARMA a bohatá tombola o ceny z řad nejen svatebních dodavatelů. Výtěžek jako tradičně půjde na pomoc potřebným. Tentokrát pro Dádu z Kroměříže, která je po dětské obrně nevidomá a na vozíku.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz