Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Praha Harfa Čokoládový Festival 2022

Praha Harfa Čokoládový Festival 2022

12. 10. 2022 - PRAHA - Do nákupního centra Galerie Harfa zamíří všichni milovníci čokolády. Od pátku 14. do neděle 16. října 2022 se uskuteční 10. ročník Čokoládový Festival s kulinářskou přehlídkou a prodejními stánky s čokoládovými delikatesami. Vstup je zdarma.

Harfa Čokoládový festival 2022, pořádaný agenturou ChrisEvents, je jedinečnou událostí pro všechny milovníky čokolády a cukrovinek.

Návštěvníkům festival nabídne tři hlavní sekce:

· kulinářskou přehlídku, na které šéfkuchaři významných restaurací předvedou své nápadité recepty;

· prodejní stánky s degustacemi a čokoládovými specialitami;

· dětské tvořivé dílničky, umělecká vystoupení a workshopy.

 

„Letos slavíme 10. výročí festivalu v Praze. Při této příležitosti bude připraveno spousta překvapení: vytvoříme rekord největší tabulky čokolády v ČR (více než 250 kg čokolády) a nainstalujeme svatební dort složený z více než 10 000 bonbónů. Nebude chybět ani naše tradiční „Hra o poklad“. Každý, kdo se do hry bude chtít zapojit, si může u vstupu za 30 Kč zakoupit zlatý čokoládový pohár. Každý pohár obsahuje klíč k pokladu, ale pouze jeden z těchto klíčů otevře truhlu s dárky a odměnou. Letos už 10 let vítěz nevyhraje jako každý rok 5 000 Kč, ale 10. 000 Kč!!!“ komentuje program organizátor Čokoládového festivalu Chris Delattre.

Program nabízí mnohem víc. Návštěvníci se mohou těšit na kulinářskou přehlídku šéfkuchaře Marka Váni, který bude připravovat jídla dle zajímavých receptů, například hovězí po burgundsku s čékoládou nebo polévka z červené řepy s malinami a bílou čokoládou. Děti si budou moct připravit sladké dezerty s Václavem (Mr. Vonka). Chybět nebude ani Jana Pavlusková s její famózní Marmeládou.

„Čokoládový festival se k nám do Galerie Harfa vrací opakovaně a lidé z Prahy i okolí se už naučili za kvalitní čokoládou a festivalovou zábavou k nám na Harfu vracet,“ říká Martina Tlustá, marketingová manažerka Galerie Harfa a dodává: „Těšíme se opět na tento nebezpečně návykový víkend, kdy Harfou prochází tisícovky spokojených návštěvníků se sladkým úsměvem a všude voní čokoláda.“

Návštěvníci budou mít možnost ochutnat a zakoupit různé druhy čokolád u více než 40 stánků: ČokoKebab, Kamila Chocolates, Kamelie – víno z Francie, Mr. Vonka, Jablíčko, Čo-Xo, Čokoládovna Janek, Koruna pralinky, Čokoládová Továrna, Marmelalada, Čokolandia, Medovinka, Judith Sweet Art, Choklid, Chocothopia a mnoho dalších.

A protože letošnímu ročníku budou i nadále kralovat děti, bude opět připraven stánek s malováním na obličej, stánek s malováním čokoládou a barevným pískem.

Program je pro návštěvníky připravený v čase:

Ø pátek 14.10: 14–18 hod.

Ø sobota 15.10: 10–18 hod.

Ø neděle 16.10: 10–17 hod.

Pokud chcete ochutnat čokoládové pivo, čokoládový kebab, ovoce s čokoládou a mnoho dalšího, co si doma jen tak nepřipravíte, zapište si termín 14. – 16. října 2022 do svých kalendářů.

Zdroj: ChrisEvents s.r.o.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz