Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Holba věnovala nadaci Pomněnka 15 000 Kč

Holba věnovala nadaci Pomněnka 15 000 Kč

04. 11. 2022 - PŘEROV - Pivovarské slavnosti Holby nejsou jen svátek piva, ale také dobročinná akce, která pomáhá potřebným. Letos se pivovar Holba rozhodl věnovat 15 000 Kč Centru sociálních služeb Pomněnka, které pomáhá osobám s mentálním a kombinovaným postižením.

„Jsme hrdí, že naše pivovarské řemeslo může a umí pomáhat lidem v nelehké životní situaci. Letos jsme se rozhodli, že z každé vstupenky na Pivovarské slavnosti věnujeme část na dobrou věc. Spolupráce s organizací Pomněnka si velice vážíme a těšíme se na konkrétní výsledky naší pomoci,“ říká Ondřej Hnila, brand manager pivovaru Holba.

Centrum sociální služeb Pomněnka založila v roce 1992 paní Nataša Strakošová Vykydalová z iniciativy rodičů handicapovaných dětí. Organizace poskytuje sociální služby osobám s mentálním a kombinovaným postižením širokého věkového rozpětí již přes 20 let.

“Jsme pivovaru Holba velmi vděčni za tuto pomoc a krásný přístup. Naše organizace pečuje o osoby s mentálním a kombinovaným postižením ve věku 18-60 let a darované peníze využijeme na vybavení naší dřevařské dílny,” říká Nataša Strakošová Vykydalová, ředitelka organizace Pomněnka.

 

Zdroj: AristonPR

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz