Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

OBJEVTE VINICI ŠOBES NA ZNOJEMSKU

OBJEVTE VINICI ŠOBES NA ZNOJEMSKU

10. 11. 2022 - ZNOJMO - Až se i ve vás probudí duch turisty s chutí poznat dosud nepoznané, vyrazte na Šobes. Unikátní vinice, která patří k nejstarším v Evropě a má našlápnuto zařadit se na seznam světového dědictví Unesco, se nachází v Národním parku Podyjí nedaleko obce Hnanice.

Pokud máte v plánu prožít víkend v přírodě, vydejte se na Znojemsko a kromě Šobesu poznejte také krásné meandry řeky Dyje, přístupné původní vojenské bunkry nebo jen prostředí místních vinohradů. Právě okolí Havraníků a Hnanic je obklopené několika vyhlídkami. Ta nejnavštěvovanější nese název Devět mlýnů. Cestou k ní minete známou Honigovu chatu a projdete vzácné Havranické vřesoviště. Další tipy, kam vyrazit najdete na webu Znojemské Besedy v sekci JSEM TURISTA. Můžete také zajít k některému z místních vinařů a koupit si dopingovou lahev na cestu. Na cestách pak nezapomeňte své zážitky sdílet s hashtagem #znojmochutna.


Text a foto: PR

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz