Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

NA SVATOMARTINSKÉ DO ZLÍNA

NA SVATOMARTINSKÉ DO ZLÍNA

03. 11. 2022 - ZLÍN - Již popáté se zlínské náměstí Míru stane v sobotu 12. 11. 2022 dějištěm Svatomartinských hodů - oslav toho nejchutnějšího jídla a vína!

Svátek svatého Martina sice připadá letos na pátek, ale ve Zlíně se můžete těšit na sobotu 12. listopadu, kdy symbolicky v 11 hodin společně otevřeme láhev svatomartinského vína a připijeme se na další vydařený ročník.

Lokální restaurace a ty nejlepší současné food trucky vám nabídnou tradiční svatomartinské menu - husí pokrmy na mnoho způsobů, zabíjačkové speciality, hamburgery s kachním či trhaným masem. Pinsu, paštiky s čerstvým chlebem, domácí marmelády, sýry, vafle, palačinky, svařák, výběrovou kávu a mnoho dalšího.

Pestrá plejáda vinařů nabídne všem milovníkům vína bohatou ochutnávku letošních svatomartinských a mladých vín. Své kuchařské umění předvede Roman Staša - vítěz 4. řady Master Chef, jehož svatomartinskou kuchyni budou moci návštěvníci i ochutnat.

Na podiu přivítáme moderní cimbálovku Cimball Hell Band nebo oblíbenou kapelu Křídla. A nezapomínáme ani na ty nejmenší, pro které bude připravený program nejen na jevišti, ale i další atrakce a workshopy spojené se svatomartinskými tradicemi.

 

Těšíme se na vás!

Svatomartinské hody

12. 11. 2022

Zlín, náměstí Míru v 10-22 hodin

Vstupné zdarma

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz