Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Symbolem Znojemského adventu je šupina pro štěstí

Symbolem Znojemského adventu je šupina pro štěstí

25. 11. 2022 - ZNOJMO - Provoněné trhy, tradiční koncerty, zimní pohádkové a filmové kino, ohrada s ovečkami a spoustu dalšího uvede program Znojemského adventu, který odstartuje v neděli 27. listopadu.

Právě na první adventní neděli se slavnostně rozsvítí vánoční strom na Masarykově a Horním náměstí, uveden bude také první koncert, tentokrát českého zpěváka Ondřeje Rumla. V doprovodu znojemského Dětského pěveckého sboru Libohlásek představí písně z alba Zapomenutý příběh, které vypráví nejen o narození Ježíška v Betlémě, ale také připomíná tak trochu zapomenutý příběh Vánoc.

„Adventní čas ve Znojmě je díky jedinečné atmosféře historického centra vždy kouzelný. Letos o to více, že můžeme nabídnout bohatý kulturní program a všechny dílčí kulisy, které Znojmo vánočně vyzdobí. Symbolem celého prosince bude šupina pro štěstí, která je vykreslena také ve vizuálu adventního programu. Právě štěstí a hlavně zdraví, je to, co všem přejeme,“ říká František Koudela, ředitel Znojemské Besedy.

Kompletní program Znojemského adventu ZDE: https://www.znojemskabeseda.cz/images/dokumenty/ZB_2022_ADVENT_03_letak_program_kor1.pdf

 

Zdroj: Karel Semotam, Znojemská Beseda

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz