Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Noc hotelů 2023 klepe na dveře

Noc hotelů 2023 klepe na dveře

01. 12. 2022 - ČR - V prvním měsíci příštího roku, konkrétně 27. ledna 2023, se otevřou pro místní obyvatele na jednu noc dveře mnoha hotelů v Praze a dalších městech ČR. Tento den a večer otevírají hoteliéři již posedmé své hotely pro obyvatele čtvrtí, ve kterých podnikají.

Smyslem akce je poděkování pražských hotelů a hlavního města vám, za podporu tuzemského cestovního ruchu. Hosté budou mít možnost nahlédnout do zákulisí hotelů, setkat se se zajímavými lidmi nebo jen strávit romantickou noc ve svém městě. Poodhalit pokličku hotelového provozu a objevit, co vše hoteliéři dělají pro životní prostředí, udržitelnost života ve svých městech a šíření dobrého jména daných destinací.

Organizátorem projektu Noc Hotelů je Asociace hotelů a restaurací České republiky (AHR ČR). V Praze spolupracuje s agenturou Prague City Tourism, Magistrátem hlavního města Prahy, Správou Pražského hradu, Národní Galerií a Muzeem hl. města, kteří se do projektu zapojují nabídkou zlevněných vstupných na vybrané památky.

Rezervace si mohou zájemci udělat na webových stránkách Noc hotelu 2023. Seznam hotelů bude uveřejněn v prvním týdnu v prosinci 2023. Sledujte náš profil na FB Noc hotelů, zde se časem dozvíte více.

Hosté mohou také využít tuto akci pro romantický pobyt, aniž by se společenských aktivit účastnili. Noc Hotelů bude možno zakoupit i jako dárkový voucher pro své blízké. Možnost rezervace pokojů platí do vyčerpání kapacity. Přijďte jen na jeden den poznat svoje město i z druhé strany, očima turistů.

Zažijte tak trochu jinou noc v sousedství!

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz