Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Stock Plzeň-Božkov se stává výhradním distributorem značky Fentimans

Stock Plzeň-Božkov se stává výhradním distributorem značky Fentimans

16. 01. 2023 - ČR - Společnost Stock Plzeň-Božkov, se ke konci loňského roku stala výhradním distributorem celosvětové značky Fentimans, a to jak pro český, tak i slovenský trh

Fentimans je oceňovanou jedničkou v sycených nealkoholických nápojích, která se těší velké oblibě již od roku 1905. Prémiové nápoje jsou vyráběny unikátní metodou Botanical Brewing, která garantuje nepřekonatelnou kvalitu s bohatou a hlubokou chutí.

V první fázi vzniká Fentimans hledáním těch nejlepších přírodních surovin po celém světě. Poté, co jsou přírodní rostlinné látky pečlivě vybrány a připraveny k dalšímu zpracování, začíná proces botanického vaření neboli Botanical Brewing.

Následuje fermentování pomocí živých kvasinek, které trvá po dobu 7 dní v klasických dřevěných fermentačních nádobách. Právě tento proces je začátkem kouzla, které leží v srdci těchto nápojů. Díky kvasnicím, cukru a přírodní hruškové šťávě dochází k pomalému rozvoji bohaté a komplexní chuti.

Jakmile nápoj projde fermentací, jsou z přírodních zdrojů extrahovány esenciální oleje a příchutě, které dodávají nápojům výraznou, bohatou a nezaměnitelnou chuť.

Zdroj: Neopublic

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz