Štamgast & Gurmán

Neobvyklé Valentýnské menu. Račí ocásky i obří krevety

Neobvyklé Valentýnské menu. Račí ocásky i obří krevety

8. 2. 2013 - ZLÍN - Spirit Restaurant vás zve na Valentýnské menu. A jaké speciality se budou podávat?

VALENTÝNSKÉ MENU
SPIRIT RESTAURANT

 

RAČÍ OCÁSKY, OBŘÍ KREVETA A MARINOVANÉ SARDINKY
NA BABY LÍSTCÍCH ČERVENÉ ŘEPY


GRILOVANÉ FOIE GRAIS S FÍKOVO-DATLOVÝM JAMEM
A DOMÁCÍ CIBULOVOU BRIOŠKOU


BATÁTOVÝ KRÉM S KOKOSOVOU PĚNOU A PISTÁCIEMI


RESTOVANÉ KACHNÍ PRSO MAGRET PODÁVANÉ S BRAMBOROVÝMI GOFRY,PYRÉ Z TOPINAMBUR A VIŠŇOVÝM JUS



FILÉ ČERVENÉHO SNAPERA S GRILOVANOU ČEKANKOU,FENYKLOVOU SLÁMOU MARINOVANOU V ZÁZVORU A VALENTÝNSKÝM BRAMBOROVÝM FONDANTEM A OMÁČKOU Z ANČOVIČEK A ČESNEKU


HOVĚZÍ  JIHOAMERICKÝ HANGER STEAK S RAGŮ Z LIŠEK A ZELENINY
A PARMAZÁNOVÝMI NOKY


OŘÍŠKOVÉ PARFAIT S ČOKOLÁDOVOU OMÁČKOU A ESPRESSO ŽELÉ

BRUSINKOVÉ TIRAMISU S MARSMALLOW SRDÍČKY A AMARETOVÝM SIRUPEM S VANILKOU

00633-Spirit_interier.jpg

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz