8. 2. 2013 - ZLÍN - Spirit Restaurant vás zve na Valentýnské menu. A jaké speciality se budou podávat?
VALENTÝNSKÉ MENU
SPIRIT RESTAURANT
RAČÍ OCÁSKY, OBŘÍ KREVETA A MARINOVANÉ SARDINKY
NA BABY LÍSTCÍCH ČERVENÉ ŘEPY
GRILOVANÉ FOIE GRAIS S FÍKOVO-DATLOVÝM JAMEM
A DOMÁCÍ CIBULOVOU BRIOŠKOU
BATÁTOVÝ KRÉM S KOKOSOVOU PĚNOU A PISTÁCIEMI
RESTOVANÉ KACHNÍ PRSO MAGRET PODÁVANÉ S BRAMBOROVÝMI GOFRY,PYRÉ Z TOPINAMBUR A VIŠŇOVÝM JUS
FILÉ ČERVENÉHO SNAPERA S GRILOVANOU ČEKANKOU,FENYKLOVOU SLÁMOU MARINOVANOU V ZÁZVORU A VALENTÝNSKÝM BRAMBOROVÝM FONDANTEM A OMÁČKOU Z ANČOVIČEK A ČESNEKU
HOVĚZÍ JIHOAMERICKÝ HANGER STEAK S RAGŮ Z LIŠEK A ZELENINY
A PARMAZÁNOVÝMI NOKY
OŘÍŠKOVÉ PARFAIT S ČOKOLÁDOVOU OMÁČKOU A ESPRESSO ŽELÉ
BRUSINKOVÉ TIRAMISU S MARSMALLOW SRDÍČKY A AMARETOVÝM SIRUPEM S VANILKOU
Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.