Štamgast & Gurmán

Gastro víkendy s live vařením

Gastro víkendy s live vařením

8. 2. 2013 - VELKÉ KARLOVICE – Letošní zimní sportování si mohou návštěvníci Valašska zpestřit gurmánskými zážitky.

Hotel Galik, který leží ve Ski areálu Razula, připravil na únor a březen 2013 pět tématických gastronomických víkendů s livem vařením. Šéfkuchař Galiku Miroslav Milučký bude vybrané pokrmy připravovat přímo před zraky hostů v prostorách restaurace (od 11 do 21 hodin nebo do vyprodání). První z akcí se koná již o tomto víkendu 8. – 10. února.

00634-kulajda_(2).jpg

Gastronomické akce v hotelu Galik:
8. – 10. 2.     Co se jedlo na Valašsku (hotel Galik)
15. – 17. 2.     Hrátky s brambory (hotel Galik)
22. – 24. 2.    Těstoviny a to ostatní (hotel Galik)
8. – 10. 3.     Bílé či červené zelí? aneb Penicilin po Valašsku (hotel Galik)
15. – 17. 3.    Není pták jako pták (hotel Galik)

00634-jehneci.jpg

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz