8. 2. 2013 - VELKÉ KARLOVICE – Letošní zimní sportování si mohou návštěvníci Valašska zpestřit gurmánskými zážitky.
Hotel Galik, který leží ve Ski areálu Razula, připravil na únor a březen 2013 pět tématických gastronomických víkendů s livem vařením. Šéfkuchař Galiku Miroslav Milučký bude vybrané pokrmy připravovat přímo před zraky hostů v prostorách restaurace (od 11 do 21 hodin nebo do vyprodání). První z akcí se koná již o tomto víkendu 8. – 10. února.
Gastronomické akce v hotelu Galik:
8. – 10. 2. Co se jedlo na Valašsku (hotel Galik)
15. – 17. 2. Hrátky s brambory (hotel Galik)
22. – 24. 2. Těstoviny a to ostatní (hotel Galik)
8. – 10. 3. Bílé či červené zelí? aneb Penicilin po Valašsku (hotel Galik)
15. – 17. 3. Není pták jako pták (hotel Galik)
Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.