Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Zahájení 63. Zlín Film Festivalu připadne letos na Den dětí

Zahájení 63. Zlín Film Festivalu připadne letos na Den dětí

01. 03. 2023 - ZLÍN - Organizátoři nejstaršího a největšího festivalu filmů pro děti a mládež na světě představili letošní znělku i plánovanou podobu jeho 63. ročníku.

Ve svém programu se festival opět zaměří na propojování generací, ale také na oslavu československé animace nebo skandinávské web seriály pro mladé. Zlín Film Festival se letos uskuteční od čtvrtka 1. do středy 7. června 2023.

Šedesátý třetí ročník filmového festivalu přinese i letos obyvatelům i návštěvníkům města Zlína pestrý filmový program z různých koutů světa a celou řadu doprovodných aktivit s cílem posilovat a rozvíjet vztahy mezi rodiči, dětmi i prarodiči. „Naší snahou je ukázat to nejlepší ze světové tvorby pro děti a mládež a nabídnout alternativu k běžně dostupnému audiovizuálnímu obsahu. Současně chceme prostřednictvím filmu vzdělávat, rozšiřovat povědomí o okolním světě, otvírat a následně diskutovat o aktuálních tématech,“ shrnul v obecné rovině prezident Zlín Film Festivalu Čestmír Vančura.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz