Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Tak neváhejte a přijďte ochutnat!

Tak neváhejte a přijďte ochutnat!

14. 04. 2023 - PRAHA - Aquapalace Hotel Prague je rájem pro všechny hosty, kteří chtějí navštívit přilehlý aquapark. Může se přitom jednat o páry, nebo i celé rodiny. Zázemí v něm ale najdou i účastníci různých kongresů v konferenčním centru hotelu.


Aby se všichni hosté hotelu cítili příjemně a komfortně, musí se o ně dobře postarat tamní šéfkuchařka se svým týmem. A to ona dělá více než dobře. Na jídelním lístku figurují zdravá a chutná jídla pro děti a jejich rodiče, ale i delikatesy pro náročné gurmány. Na své si přijdou také hosté s různými dietními omezeními. I oni si mohou v tamní hotelové restaurace pochutnat. Stejně tak tam najdou vynikající zázemí i účastníci konferencí, pro kt

eré je vždy připraveno vše na klíč, od kávové přestávky, přes pracovní obědy až po večeře.
Šéfkuchařka hotelu Maria Blom připravila pro všechny hosty bez rozdílu věku či pohlaví novou jarní nabídku. Vyniká kvalitou a čerstvostí surovin, což jsou atributy v její kuchyni naprosto samozřejmé. „Věříme, že v rozsáhlé bufetové restauraci Astra si každý vybere to své oblíbené. Pro gurmány je pak určena druhá hotelová À la carte restaurace Terresa. Na hotelovém lobby baru Barracuda pak můžete ochutnat některý s vynikajících míchaných nápojů, ať už nealkoholický anebo také „dospělácký“. K posezení na baru také patří drobné snacky, které lze objednávat od skončení snídaní až do pozdní noci. Tak neváhejte a přijeďte ochutnat!“ láká hosty vedení hotelu.

 


PR

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz