14. 2. 2013 - BYSTŘICE POD HOSTÝNEM - Na pravidelné víkendové degustační menu vás zve Restaurant Sušil. A co se bude podávat?
Menu I.:
• Konfitované bažantí prsíčko zaglazované lesním medem s vůní rozmarýnu
• 150gr Grilované srnčí karé marinované ve víně a zelenině se zvěřinovou demi glace, mandlové krokety, glazované šalotky a rukolové pesto
nebo:
200gr Irský Bavette z plemene Angus se zvěřinovou demi glace, mandlové krokety, glazované šalotky a rukolové pesto
Cabernet Sauvignon Reserva, Chile
• Tvarohový koláč z domácího tvarohu
Menu II.:
• Bůvolí mozzarella s bazalkou, tomatem a extra virgin
• 150gr Selečí kotletka pečená s bylinkou servírovaná s omáčkou z čedaru, petrželková grilovaná polenta a konfitovaný česnek
Ryzlink rýnský,pozdní sběr, polosuchý, Morava
• Domácí medové tyčinky
Menu III.:
• Valašská kyselica
• 150gr Kuřecí prsa „TANDORI“ pečená s creme fraiche a indickým kořením, rýže Basmati, lehký rukolový salát
Rulandské šedé, Morava
• Tvarohový koláč z domácího tvarohu
Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.