Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Krušovice představily na prvního máje bohémskou novinku

Krušovice představily na prvního máje bohémskou novinku

04. 05. 2023 - Krušovice - Pivovar Krušovice představil svou prémiovou novinku vskutku bohémským způsobem. Na prvního máje vykvetla na Petříně na Nebozízku třešeň, která potěšila srdce nejednoho milovníka piva.

Nejenže větve ozdobily kromě květů i chmelové šišky, ale navíc bylo možné u ní ochutnat nový prémiový ležák z Krušovic s názvem Bohém.

Krušovická novinka Bohém je prémiový ležák, který je uvařen z nejkvalitnějších žateckých chmelů: Žateckého poloraného červeňáku, Sládku a Premiantu. Nová krušovická receptura zaujme vyváženou hořkostí a příjemným chmelovým aroma. Chuť dotváří kromě výběrových chmelů a receptury také kvalitní voda z křivoklátských studní.

První seznámení pod bohémsky rozkvetlou třešní

V bohémském stylu není však jen název krušovické novinky, ale i jeho samotné představení veřejnosti. To proběhlo 1. května na svátek zamilovaných, a kde jinde než pod rozkvetlou třešní na Petříně. Před restaurací Nebozízek, která se na Petříně nachází, vyrostla na Prvního máje speciální, 4 metry vysoká bohémská třešeň. Její koruna nebyla jen posetá typicky růžovými květy, ale také hojně prorostlá pro Bohéma typickým chmelem. Pod touto unikátní „zachmelenou“ třešní se mohli návštěvníci políbit, vyfotit a následně i ochutnat bohémskou novinku z Krušovic po celý prvomájový den zdarma.

„Spojení bohémství, Prvního máje a Petřína považujeme za skvělou kombinaci a příjemnou příležitost, jak krušovického Bohéma představit veřejnosti netradiční formou,“ vzpomněla prvomájový program Dita Vašíčková, manažerka komunikace společnosti HEINEKEN Česká republika.

 

Zdroj: HEINEKEN Česká republika

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz