Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

7. ročník gastrofestivalu Jídlo na ulici se blíží. Festival láká na dobroty z celého světa.

7. ročník gastrofestivalu Jídlo na ulici se blíží. Festival láká na dobroty z celého světa.

17. 05. 2023 - ZÁBŘEH - Lahůdky z Indonésie, Mexika, Japonska, Argentiny a dalších zemí mohou ochutnat návštěvníci festivalu Jídlo na ulici.

Stánky s různorodou nabídkou občerstvení oživí v sobotu 20. května prostory kolem Kapří fontány, amfiteátr před zámkem a Masarykovo náměstí. Kromě nejlepšího jídla ze všech koutů naší planety pořadatelé slibují doprovodný program v podobě Dj’s, koncertu Junior Big Bandu, žonglérské show klauna Nešiky, dětský koutek a spoustu zábavy.

„Nabídneme speciality z celého světa, Indonésie, Mexika, Japonska, Argentiny. Těšte se na indonéské beef rendang, babi kechap a dadar gulung, mexické burritos, quesadillas a tacos, tradiční belgické hranolky smažené na sádle, japonské sushi, španělské churros, nakládané hovězí pastrami, nebo ty nejvymazlenější burgry. Ale třeba i kouzelné sladké dobroty z těch nejlepších cukráren," vypočítává z nabídky za pořadatele Vratislav Jarmar.

Čekají vás exotické pokrmy, tradiční kuchyně i sladkosti. Na festival dorazí food trucky z celé České republiky. Chybět nebude ani tradiční kuchyně našich babiček. Na akci dostanou prostor i regionální produkty a prezentace originálních gastroprojektů ze Zábřežska. Milovníci sladkého ochutnají muffiny, cupcakes, vafle, palačinky, čokoládové lanýže nebo ty nejlepší nebeské dorty.

„ Jsme rádi, že naše pozvání do Zábřehu opět přijal propagátor exotické kuchyně Jan Václavík, který pro milovníky extrémních chutí doveze cvrčky, brouky a nově čokoládu s červíky, " dodal za pořadatele Vratislav Jarmar.

Festival začíná v 10 hodin, končí v 18 hodin a je pro návštěvníky zdarma.

 

Zdroj:  Festival Jídlo na ulici

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz