Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Vlci a růže. Minifestival naturálních vín

Vlci a růže. Minifestival naturálních vín

14. 06. 2023 - SUCHÁ NAD PARNOU - Udělejte si pěknou sobotu a přijďte oslavit víno a léto na farmu rodinného vinařství Magula v Suché nad Parnou. Rodina Magulových připravila již čtvrtý ročník minifestivalu Vlci a růže se skvělým programem pro celou rodinu.

Na rodinné farmě na kopci mezi Růžovou a Vlčí dolinou v Suché nad Parnou budeme ochutnávat naturální vína, objevovat krásy krajiny, koncertovat, debatovat a vychutnávat si život.

Brány akce se otevřou poslední sobotu před letními prázdninami – 24. 6. ve 14:00. Po celou dobu akce zde budou k dispozici degustační bary s poctivými suchovskými víny, která se pijí už v 19 zemích na 3 kontinentech.

V tomto ročníku jsme si pro vás připravili speciální překvapení! Tradičně bude možné ochutnat nejen vína z produkce rodinného vinařství Magula, tentokrát budeme mít skutečně světového hosta. Přivítáme someliéra Maria Fricka (@winetourette) z kultovní německé Freiheitvinothek (@freiheitvinothek), který představí svůj výběr návykově pitelných naturálních vín z Německa. Jako každý rok se můžete také těšit na skvělé jídlo, výběrovou kávu, zmrzlinu, koncert, prohlídky vinných sklípků a pořádnou zábavu.

Máme velkou radost, že se na koncertu tento rok představí vycházející hvězda naší hudební scény TIMEA.

Po celý den se budete moct vydat se svými dětmi na poznávací stezku po farmě, na níž se seznámí s různými hospodářskými zvířaty a zajímavými rostlinami. Ti odvážnější mohou nasednout na naše černé lipicány Astora a Mistra, kteří už se těší, až je povozí. :) K dispozici budeme mít také tvořivou dílničku s animátorkou.

O nealkoholické občerstvení se postará nejmladší generace Magulových s projektem Lemonade Boyz a jejich výbornými limonádami.

Vinařství Magula je uznávaným výrobcem autentických vín výhradně z vlastních vinic a téměř veškerou svou produkci vyváží do zahraničí. Dveře svého vinařství otevírá veřejnosti pouze jednou ročně, a to právě během akce Vlci a růže. Nenechte si proto ujít příležitost seznámit se s jejich víny a filozofií a zároveň si užít příjemný den na farmě mezi Růžovým a Vlčím údolím.

Vlci a růže začnou v sobotu 24. června ve 14:00 a akce potrvá do 22:00.

Vstupné na akci je 15 EUR a zahrnuje žetony na konzumaci v hodnotě 5 EUR a degustační skleničku. Děti a mládež do 18 let mají vstup zdarma.

Psy a domácí mazlíčky prosím nechte doma, zvířata na farmu nesmí.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz