Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Napajedelský Burger festival 2023

Napajedelský Burger festival 2023

22. 06. 2023 - NAPAJEDLA - V sobotu 1. 7. 2023 se v Napajedlích v areálu Nového Kláštera uskuteční 8. ročník populárního NAPAJEDELSKÉHO BURGER FESTIVALU. Ty nejlepší burgery, drinky a kvalitní kapely tu budou na jednom místě a jen pro vás!

Na akci si můžete pochutnat na více než 50 druzích burgerů. Budou vám je připravovat opravdoví profíci ze všech koutů ČR! Festival se ponese v americkém duchu. Můžete se tedy těšit na americké dekorace, foto stěnu, hostesky a také dokonalou atmosféru.


Nudit se s námi určitě nebudete! V programu nebude chybět oblíbená soutěž v pojídání burgerů s atraktivními cenami od partnerů, která vždy přiláká spousty diváků. Sympatické hostesky Jack Daniel‘s budou korzovat areálem a rozdávat dárky! Program pak vygraduje ve večerních hodinách, kdy na pódiu vystoupí rocková kapela JASNO. Tu pak vystřídá kapela HALOGEN, se kterou zažijete ten správný bigbít, jak se na Napajedla sluší a patří!


Těšit se tak můžete na příjemně strávený den s dobrým jídlem a skvělou zábavou!
V průběhu dne můžete také hlasovat pro krále NAPAJEDELSKÉHO BURGER FESTU! U vstupu dostanete hlasovací žeton, který poté odevzdáte vaší NEJ restauraci do boxů!
Náš festival můžete navštívit s celou rodinou. Pro děti zde bude k dispozici skákací hrad, heliové balonky, malování na obličej a tetování.


NAPAJEDELSKÝ BURGER FESTIVAL

Sobota 1. 7. – 11.00–2.00 hod.Areál za Novým klášterem Napajedla

Organizátoři: agentury Event Time a Vše pro akci

Vstupné: děti do 15 let zdarma, dospělí 120 Kč, ZTP 60 Kč

Mimo burgery si můžete pochutnat na čerstvých vaflích, zmrzlině, dezertech, ale také na churros a výborné kávě. Samozřejmě nebude chybět vychlazené pivko, bohatá nabídka míchaných drinků a vína.


Text a foto: PR

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz