Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Výroční ceny AHR ČR 2023

Výroční ceny AHR ČR 2023

07. 07. 2023 - ČR - Opět máte možnost nominovat vaše týmy, vaše kolegy z oboru nebo vaše nadřízené na nejméně jednu z cen AHR ČR. Výroční ceny AHR ČR jsou udíleny každoročně v rámci galavečera, který je slavnostním zakončením Konference AHR ČR.

Ocenění je výrazem uznání členů asociace, kteří svým působením v profesním životě i svými společenskými aktivitami přináší pozitivní příklad ostatním. Nominovat může kdokoliv, Kandidátem mohou být výhradně členové AHR ČR dle jednotlivých kategorií.

Nominace byly spuštěny 1. 5. 2023 na webu www.cenyahr.cz a budou pokračovat až do 31. 8. 2023.

Své kolegy, přátele i nadřízené můžete nominovat hned v několika kategoriích: Hoteliér roku, Restauratér roku, Škola roku či kategorie Mladý manažer roku. O cenu Mladého manažera se mohou ucházet kolegové do 30 let a je určena nejen „střednímu managementu“, ale právě i mladým lidem pracujícím jako vedoucí směn, manažeři nebo asistenti manažerů.

Dalšími kategoriemi pro nominaci jsou Penzion roku a Odpovědný hotel/restaurace.

Odpovědné podnikání je postavené na sdílení hodnot mezi firmou a okolím. Jde o způsob podnikání, které jde nad rámec zákonných, komerčních a společenských očekávání, a proto je i tato kategorie velmi důležitá. V dnešní době je otázka odpovědného podnikání klíčová. Proto neváhejte a nominujte i v této kategorii svůj hotel/restauraci a podpořte tak odpovědné podnikání.

Výroční ceny AHR ČR za rok 2023 budou předány během slavnostního galavečera dne 1. 12. v Karlových Varech. Budeme rádi, pokud u toho budete s námi.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz