Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

4 dny plné zábavy, jídla a hudby

4 dny plné zábavy, jídla a hudby

10. 07. 2023 - BRANDÝS NAD LABEM - Brandýs nad Labem se 7.-10. září stane epicentrem neuvěřitelného festivalového dění, které slibuje vzrušení, radost a nezapomenutelné chvíle pro všechny návštěvníky.

Ve čtvrtek a pátek bude zde probíhat show Noc Filmové Hudby, která přinese magickou atmosféru filmových melodií. V sobotu se pak hlavní pozornost zaměří na Food Festival, kde se budou moci milovníci gastronomie těšit na lahodné pokrmy a lahůdky. Nedělní program bude patřit festivalu Polabských kapel a výběru toho nejlepšího z Food Festivalových stánků.

Hlavním tahákem sobotního dne bude ohromující street food část, která představí přibližně 90 vybraných stánků nabízejících širokou škálu gastronomických pochoutek. Návštěvníci budou mít možnost ochutnat různorodá jídla připravená s láskou a kreativitou.

Festival v Brandýse nad Labem je ale mnohem víc než jen o jídle, nabízí nezapomenutelné zážitky pro celou rodinu. Vytvořena je veliká rodinná zóna, kde děti budou moci plnit různé úkoly. Po jejich splnění budou mít možnost vstoupit do zmrzlinové vesničky, kde si sami mohou natočit a ozdobit svou vlastní zmrzlinu podle svých představ. V rámci rodinné zóny se návštěvníci budou moci také vydat do obřího 3D planetária a prozkoumat tajemství vesmíru. Navíc zde bude největší nafukovací atrakce v ČR - Explosive s 56 metry dlouhou prolézačkou a Star Gate vstupní brána.

Na hlavní stage se bude celý den odehrávat hudební program, který nabídne pestrou paletu žánrů a umělců. S vystupujícími kapelami se budou střídat soutěže s partnery, které přinesou další dávku zábavy pro návštěvníky. Hlavní soutěže pro dospělé jsou Chilližrout, ve kterém soutěžící pojídají extrémně pálivá jídla, a Extreme food, ve kterém se závodí v pojídání extrémních pokrmů.

Dospělí mají vstup za 100 Kč, zatímco pro všechny ostatní je vstup zdarma. Věříme, že tato událost v zámecké zahradě v Brandýse nad Labem přinese nezapomenutelné vzpomínky a radost všem, kteří se rozhodnou ji navštívit.

Více informací o festivalu najdete na www.freefestival.cz

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz