Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Degustace vín s nejlepším českým sommeliérem Jakubem Přibylem na Hudebním festivalu Znojmo

Degustace vín s nejlepším českým sommeliérem Jakubem Přibylem na Hudebním festivalu Znojmo

18. 07. 2023 - ZNOJMO - Přidejte se k nezapomenutelnému odpoledni plnému lahodných vín a zážitků s vítězem soutěže Bohemia Sekt Trophé a jedním z nejlepších českých sommeliérů - Jakubem Přibylem.

Tato exkluzivní vinná degustace se uskuteční 29. 7. od 15 hodin. Jakub Přibyl vám představí vynikající zahraniční vína a promluví také o vybraných vínech z festivalové kolekce. S jeho odborným vedením a bohatými znalostmi se připravte na unikátní degustační zážitek.

Akce je součástí Hudebního festivalu Znojmo, který se snaží provázat přitažlivou hudbu s nezaměnitelným vínem znojemského regionu. Všechny koncerty jsou doprovázeny ochutnávkou vín regionálních vinařů. Akce spojuje téměř dvě desítky vinařství, která na koncertech provádějí degustace a besedy o víně. V rámci festivalu vzniká také unikátní limitovaná edice festivalových vín.

Na všechny koncerty festivalu platí sleva 10 % pro držitele Senior pasu, karty ISIC a členy Freeport Fashion Outlet VIP klubu, a dokonce 50 % sleva pro držitele průkazu ZTP/P. Slevy se bohužel nevztahují na gastronomické akce.


www.hudbaznojmo.cz

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz