Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Turistické informační centrum nově na ulici Hradní

Turistické informační centrum nově na ulici Hradní

21. 07. 2023 - ZNOJMO - Vedle turistických atrakcí provozuje Znojemská Beseda tři turistická informační centra. Hlavní na ulici Obroková, další v rekonstruovaném Centru Louka, nově pak na ulici Hradní, kam se přemístilo z původních prostor Jižní přístupové cesty.

„Informační centra, která slouží nejen turistům, ale i místním, máme na vysoké úrovni. Všechna jsou platně certifikovaná a splňují požadavky návštěvníků, kteří potřebují poradit nebo zakoupit vstupenky, či suvenýry. Přemístění infocentra do Expozice pivovarnictví nám tak vytvořilo třetí moderní informační centrum se všemi službami, které podle certifikací má takový prostor splňovat,“ říká František Koudela, ředitel Znojemské Besedy.

Turistická informační centra jsou hlavním pilířem cestovního ruchu a bývají prvním místem kontaktu daného místa s návštěvníkem. Právě taková centra mohou být označena logem bílého íčka v zeleném poli, pokud splní požadavky Asociace turistických informačních center České republiky (A.T.I.C.). „Certifikace pro nás není nálepkou na dveře, ale je to pro nás kontrola a srovnání, že dosahujeme kvalitních služeb na poli cestovního ruchu. Umožňuje nám také setkávat se s pracovníky z jiných destinací a předávat si zkušenosti z jiných oblastí. Pracovníci, kteří v centrech pracují musí být jazykově vybaveni, důležitá je znalost města a regionu a schopnost práce pod tlakem. Třeba do infocentra na Obrokové v loňském roce dorazilo na 55 tisíc návštěvníků, a těm všem se naši pracovníci věnovali. Za to jim patří obdiv a poděkování,“ komentuje František Koudela. Nové informační centrum mohou návštěvníci využít každý den. Kompletní otevírací dobu najdete už nyní na webu Znojemské Besedy.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz